Jagodina na vrhu, Novom Pazaru bod u Smederevu

JSL, 4. kolo

Jagodina na vrhu, Novom Pazaru bod u Smederevu

Edmir Škorić

U sklopu četvrtog kola Jelen Superlige Srbije, danas je završeno pet susreta.

Dva su završena s nepopularnim rezultatom 0:0. Tako su gledatelji ostali razočarani predstavom u duelu Hajduk Kule i Radničkog, te između Smedereva i Novog Pazara.

 

Beogradski Rad jedini je danas slavio u gostima i to u Subotici nad Spartakom (2:3). Dvostruki strijelac za goste bio je Nemanja Kojić, dok  se u strijelce upisao i Predrag Luka. Za poraženu momčad zabijali su Slobodan Novaković i Vidak Bratić.

 

Jagodina je upisala treću pobjedu, savladavši s 2:0 Slobodu iz Užica, dok je s 1:0, golom Mileta Savkovića, BSK Borča dobila Javor iz Ivanjice.

 

Od 21 sat večeras se sastaju Donji Srem i Vojvodina, a svoje sursete sutra igraju Partizan (gost OFK Beogradu) te Crvena zvezda (domaćin Radnikom iz Niša).


JSL, 4. kolo:

Spartak Zlatibor voda – Rad 2:3 (Novaković 29, Batić 66 – Kojić 40, 51, Luka 51)

Hajduk – Radnički 1923 0:0 

Smederevo – Novi Pazar 0:0 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

BSK Borča – Javor 1:0 (Savković 36)

Jagodina – Sloboda Užice 2:0 (Stojanović 89, Lepović 90)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti