Jahić: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice, hvala našim navijačima

Slaven pobjedom otvorio sezonu

Jahić: Igrači su ispoštovali dogovor iz svlačionice, hvala našim navijačima

S. Mlaćo

Slaven iz Živinica je u subotu bez većih problema na svom terenu savladao Novi Travnik (2:0). Pored dva pogotka, Živiničani su propustili još nekoliko sjajnih prilika, a goste je u dva navrata spasio okvir gola.

Adnan Jahić je tako uspješno debitovao na klupi Slavena. Nakon meča nije krio zadovoljstvo.

"Sigurno da smo svi zadovoljni pobjedom, ali i  igrom, htijenjem, požrtvovanjem, željom za golovima i trijumfom. Sve ono što smo dogovorili u svlačionici momci su ispoštovali i zaslužuju čestitke. Bilo je tu i malih nedostataka u igri, a o našoj igri najbolje govre navijači koji nas bodrili tokom cijelog meča i u svlačionicu ispratili pravim ovacijama. Koristim priliku da se svima njima, u ime cijele ekipe i Uprave, te u svoje lično ime, zahvalim za bezrezervnu podršku tokom cijelog susreta", kazao je Jahić.

U narednom kolu Slaven će u goste Bratstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi