6

Komentari (6)

Argentario
Ipak je Dobro igrao za reprezentaciju... mislim da sport i politika nebi trebao da se mijesa
king11
nema se šta tu polemisat, noga iz repke zbog ponašanja i završena priča.
niko nikovic
ko ce se oglasiti iz reprezentacije kad su neki od autoriteta haveri za vranjesom
casimiro
Sve ok.Decko izgubio kompas,udarili novci u glavu.Ispravna odluka saveza,trebalo se to i ranije desiti...Problem je sto uvijek intervjue i kometntare daju ljudi koji nisu validni...Ludi ste ako mislite dadzeko i pjanic nisu pokrenuli sve ovo i aminovali.Ali oni su takve velicine da jednostavno sve sto rade rade na drugi nacin.Tiho,efikasno i ne spustajuci se na neki nivo tamo nekih portala i novinarcica koji za 20km pisu sta god hoces!
MLADOST
Ispravna odluka i kluba i Reprezentacije. Konj ostaje Konj, takvog ga roditelji napravili, a nikome poslije nije uspjelo da od konja napravi čovjeka. Šta mu je to sve trebalo, to on zna, ali što je tražio to je i dobio. Vjerovatno je napokon zadovoljan.
Celtic
Jaha to samo pokazuje kakav smo mi narod i zašto nas svi gaze, samo šutimo i morališemo, dok smo svi licemjeri. Baš me zanima da u Hrvatskoj ili Srbiji neko tako istetovira nešto slično, kako bi se riješilo i koliko bi se svi digli.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.