Hoće li Uprava prihvatiti ostavku?

Jahić zaslužuje mnogo više respekta

4

Komentari (4)

Sada je najbitnije dati punu podršku upravi, igračima, a Jahiću koji voli svoj klub i koji radi srcem - čestitati na pobjedu i da nastavi u pobjedničkom duhu ovo prvenstvo , jer je tek počeo igrati domaće utakmice na svom stadionu i to moramo imati u vidu.
kurjak
Puna podrška Jahi,ipak je on ostavio traga u Slobodi i znam da voli Slobodu iz dna duše.Ove prijetnje koje su mu upućune nije trebao ozbiljno shvatiti.Činjenica je i da nas sudije gdje god mogu zayebaće nas.Niko još Slobodu nije nadigrao da kažeš da su kao ekipa loši.Više puta nam je i sreća okrenula leđa.Smio bih se okladiti sad da će Sloboda završiti između 5 i 8 mjesta.
yugopo
Mozes ti dovest Murinja,al mi nemamo igraca! Imamo al je to sve puno sebe I umislilo da su igracine. Stavis ga 2 utakmice na klupu odmah hoce na polusezoni da ode.Dal je neko od novinara bio u pogonu nekog naseg premijerligasa? Da li su sta mijenjali po planu treniranja igraca od 2000-te?
Drakula
Nema kvalitetnog trenera u nasoj ligi. Svi se moraju fokusirat na dovodjenje igraca sa vana i trenera. Ukinuti broj stranaca ako ovo hocemo da lici na nesto.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.