Jahić velika želja Lecha

Lech ga želi dovesti u januaru

Jahić velika želja Lecha

Adnan Beganović

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sanel Jahić, prema pisanju poljskih medija velika je želja Lecha u zimskom prelaznom roku.

Poljski mediji danas prenose da je Lech jako zainteresiran za usluge našeg reprezenrtativca te da će čelnici ovog poljskog kluba učiniti sve da već u januaru dovedu Jahića iz AEK-a.

Također se navodi da su čelnici poljskog kluba gledali Jahića na utakmici Evropske lige između AEK-a i BATE Borisova te da su prezadovoljni napustili tribine.

Prema pisanju medija iz Poljske, Lech je još prije tri godine bio ozbiljno zagrizao za Jahića, dok je naš reprezentativac igrao u Željezničaru, ali transfer se nije ostvario.

Pored velike želje za angažmanom Jahića već u januaru, isti će prema pisanju poljskih medija, biti teško ostvariv jer našeg reprezentativca ugovor sa AEK-om veže do 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.