Jahić Zmajevima: Pokažite kritičarima koliko vrijedite

Pred odlučujući meč protiv Belgije

Jahić Zmajevima: Pokažite kritičarima koliko vrijedite

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić podržao je naš A tim pred jedan od odlučujućih mečeva za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Belgije na domaćem terenu. 

Naš tim igra protiv Belgije u subotu, a Jahić se prisjetio nekih starih vremena kada su on i saigrači bez većih problema izlazili na kraju sa selekcijom Belgije. Istina, to više nije ista reprezentacija, ali Jahić još uvijek vjeruje da će Zmajevi obradovati naciju. 

"Mi smo igrali lagano s njima, nadam se da ćete i vi u subotu razbiti Belgiju da slavimo. Pokažite kritičarima koliko vrijedite. Samo jako", napisao je Jahić iznad fotografija sa utakmice u kojoj je naš tim na Bilinom polju slavio sa 2:1 protiv Belgije 2009. godine. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi