Jahović: Radujem se saradnji sa Podolskim

Ranije igrao u Premijer ligi BiH

Jahović: Radujem se saradnji sa Podolskim

Makedonac Adis Jahović, koji je svojevremeno igrao za Željezničar i Sarajevo, našao je novi tim.

Već neko vrijeme ovaj iskusni napadač pruža sjajne partije u Turskoj, a u svoje redove sada ga je doveo tamošnji Antalyaspor s kojim je danas potpisao dvoipogodišnji ugovor.

Ovom klubu Jahović bi trebao biti od velike pomoći u borbi za opstanak, a tandem će, zanimljivo, činiti sa proslavljenim njemačkim napadačem Lukasom Podolskim.

"Došao sam u veliki klub. Mjesto koje trenutno zauzimamo na tabeli ne priliči Antalyasporu. Privuklo me to što klub ima velike ambicije, a na meni je da opravdam očekivanja i pokažem se kao pojačanje", rekao je Jahović nakon potpisa, pa se osvrnuo na buduću saradnju sa Podolskim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Kroz karijeru sam igrao s mnogo dobrih fudbalera. U Konyasporu mi je saigrač bio Samuel Eto'o i funkcionisali smo jako dobro. Drago mi je što ću sada dijeliti svlačionicu i sa Podolskim. Vjerujem da ćemo napraviti dobar posao", poručio je Jahović.

Ove sezone Jahović je na 18 utakmica u Superligi postigao 11 pogodaka, a na kontu ima i jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije