Jajala iznenadio bivši saigrač iz Sarajeva

Stojčev posjetio bh. reprezentativce

Jajala iznenadio bivši saigrač iz Sarajeva

E. Škorić

Od jučer je bh. nogometna reprezentacija smještena u Atini.

Naši reprezentativci jučer su stigli iz Sarajeva, a navečer su odradili i jedan trening, dok je drugi, ujedno i posljednji pred meč, večeras na stadionu Karaiskakis u Pireju od 18:30 sati.

Tokom boravka u atinskom hotelu Zmajeve su posjetili prijatelji, ljudi iz sporta koji na bilo kakav način imaju vezu s našim igračima, a nalaze se u Atini.

Dušan Bajević je bio gost selektora i igrača, dok je posjetu imao i Mato Jajalo, nogometaš Palerma.

Njega je iznenadio Miloš Stojčev, s kojim je nastupao u Sarajevu. Njih dvojica su ostali dobri prijatelji iako su morali da krenu drugim putevima. Podsjećamo, Stojčev je trenutno igrač Atromitosa i dobro poznaje situaciju u Grčkoj, pa vjerujemo da je Jajalu i ostatku naših reprezentativaca udijelio i koji savjet.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi