Jajalo asistent u remiju Palerma i Pescare

Serie B, 34. kolo:

Jajalo asistent u remiju Palerma i Pescare

Mato Jajalo u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi. Novu sjajnu partiju bh. fudbaler je pružio danas u meču 34. kola Serie B protiv Pescare, no ni to nije pomoglo njegovom timu da dođe do pobjede.

Palermo je na domaćem terenu remizirao sa Pecarom odigravši 1:1, a tim sa Sicilije je veoma otvoreno ušao u meč i do prednosti je stigao nakon 25 minuta igre.

Vodstvo Palermu je donio Coronado, i to upravo na asistenciju našeg Jajala, no prije odlaska na odmor gostujući sastav je uspio izjednačiti preko Valzanije.

U nastavku utakmice Palermo je bio bolji na terenu, nizale su se šanse pred golom Pescare, ali gosti su se uspjeli odbraniti i osvojiti bod.

Osim Jajala, od bh. fudbalera danas je u Serie B nastupio i Rade Krunić čiji je Empoli remizirao u gostima sa Spezijom (1:1). Krunić je, baš kao i Jajalo, odigrao cijeli meč za svoj tim.

U Serie B prvi je na tabeli Empoli sa 67 bodova, a slijede ga Palermo (58), Frosinone (58), Parma (56), Bari (54)...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi