Maestralna asistencija Jajala u derbiju Serije B

Palermo poražen od Parme

Maestralna asistencija Jajala u derbiju Serije B

Povremeni bh. reprezentativac Mato Jajalo upisao je sjajnu asistenciju u sinoćnjem derbi susretu 29. kola Serije B, u kojem je njegov Palermo izgubio od Parme rezultatom 3:2.

U 53. minuti, pri rezultatu 3:0 za Parmu, Jajalo je fantastično uposlio Nestorovskog, a Makedonac je lijepo završio akciju za smanjenje rezultata i tračak nade gostima.

Palermo ipak nije uspio da se spasi poraza, a sve što su gosti napravili do kraja utakmice bio je gol Rajkovića za 3:2 u trećoj minuti sudijske nadoknade. Za Parmu je sva tri gola postigao sjajni Calaio.

Palermo ostaje na trećem mjestu sa 57 bodova, dok je Parma četvrta sa 53. Na prve dvije pozicije koje vode direktno u Seriju A se trenutno nalaze Empoli i Frosinone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi