Cijeli svijet se smije Jake Paulu: Izveo je penal da podrži Liverpool, ali, čovječe, šta ovo bi?

Pogodio je, ali...

Cijeli svijet se smije Jake Paulu: Izveo je penal da podrži Liverpool, ali, čovječe, šta ovo bi?

Eldar Ganibegović

Jake Paul, YouTuber koji je u međuvremenu postao bokser, na meti je ismijavanja na internetu, nakon što je objavio isječak u kojem je izveo penal.

Uoči finala Lige prvaka, Jake Paul je pokazao svoju podršku Liverpoolu na neobičan način.

Snimio se kako šuta penal, a video je za kratko vrijeme postao viralan - više od tri miliona preglede i hiljade komentara obilježili su objavu Amerikanca.

"Hajde, Liverpool. Mo Salah, ovo je za tebe", viknuo je Jake Paul prije nego što je udario loptu.

Bokser je na bizaran način uradio loptu prema golu, a počeli su se nizati ironični komentari: "Jesi li ikada udario loptu?", Ti si ok?" ili "Osjećam se neugodno dok ga gledam kako trči i puca".

Ipak, Paul je uspio zabiti i slaviti kao da je u finalu Lige prvaka.

Oglasi

Najavio je da će se ponovo boriti u augustu. Protivnik Jakea Paula za sada je nepoznat. U posljednjem duelu bivši YouTuber optužen je da je dogovorio meč s bivšim UFC prvakom Tyronom Woodleyjem.

Ljubitelji boksa otkrili su na slikama bizarnu gestu Jakea Paula, neposredno prije odlučujućeg udarca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dvaput je zavrnuo rukavicu, Woodley je spustio gard, a nekoliko sekundi kasnije bivši UFC prvak je bio na podu, zbog čega su svi pomislili na namještanje.

Inače, Paul je do sada ostvario pet pobjeda, od čega četiri nokautom u do sada pet odrađenih mečeva.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi