Jednostavan recept za veliki transfer Bayerna
Foto - EPA

Mane stiže, Lewa ide

Jednostavan recept za veliki transfer Bayerna

M. Šljivak

Minhenski Bayern uskoro će predstaviti veliko pojačanje.

Novi igrač njemačkog prvaka postat će Senegalac Sadio Mane. Hasan Salihamidžić je završio posao oko dolaska sjajnog fudbalera i uskoro će sve biti zvanično potvrđeno.

Dolazak Manea u Minhen znači i odlazak Roberta Lewandowskog. Bayernu je u finansijskoj strukturi kluba potreban prostor kako bi potpisali Manea i dobit će ga prodajom Lewandowskog.

Odavno više nije tajna da će Lewa put Barcelone. Za njega je Bayern već prošlost i samo se čeka potvrda njegovog prelaska na Camp Nou.

Hasan Salihamidžić je čovjek koji je zadužen za kompletan posao. Za sada radi sjajan posao i Bayern će u narednoj sezoni imati nekoliko novih lica u ekipi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedan posao je već završen. Potpisan je ugovor s desnim bekom Noussairom Mazraouijem koji je stigao iz Ajaxa, a iz nizozemskog velikana će u narednim danima stići i sjajni vezista Ryan Gravenberch.

Sadio Mane će biti šlag na tortu. Bayern će ga platiti oko 30 miliona eura, a upravo bi tu cifru trebao dobiti od Barcelone za Roberta Lewandowskog.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris1000
Ne mogu da vjerujem da će liverpool dozvoliti odlazak manea
3 0
DamirS
De malo ohladite sa hvalospjevima o Hasanu. Kako možete reći da on sam završava sav posao kada se zna da i Oliver Kahn učestvuje u transferima.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije