Jakirović pred Slobodu: Pobjedom želimo uveseliti navijače
Foto - Screenshot

Trener HŠK Zrinjski

Jakirović pred Slobodu: Pobjedom želimo uveseliti navijače

M. Šljivak

HŠK Zrinjski sutra u Mostaru dočekuje Slobodu u susretu 11. kola Premijer lige BiH.

Ovaj meč najavio je trener Plemića Sergej Jakirović koji želi u ovom meču pobjedu kako bi se odužili navijačima za poraz od Radnika.

"Nakon četiri i po mjeseca smo izgubili utakmicu. Niko se nije nadao. Odigrali smo dobro, ali ne bismo smjeli primiti onakve golove. Zaspali smo u toj situaciji. Nije bilo mirnoće u završnici", rekao je Jakirović i dodao je:

"Nismo radili euforiju, pa nećemo ni depresiju. Igramo dobro. Dolazi nam Sloboda, koja se dobro brani. Imaju Beganovića i Maksimovića koji mogu napraviti probleme, ali pokušat ćemo razveseliti naše navijače sa tri boda".

Jakirović nema previše problema sa povredama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedini je upitan Bekić. Ima još malo problema i vidjet ćemo hoćemo li ga poštediti. Svi ostali su spremni".

Susret Zrinjski - Sloboda igra se sutra od 21 sat.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rame
Uveselim ti matheru !
4 6
Fourteenwords
Samo jako!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi