Jako rijetko viđamo ovakvu situaciju na Old Traffordu

Nedostajao veliki broj navijača

Jako rijetko viđamo ovakvu situaciju na Old Traffordu

E. Škorić

Hiljade navijača Manchester Uniteda nije željelo da prati susret protiv Astane.

United je sinoć s 1:0 savladao Astanu na otvaranju Evropske lige, no ovaj susret iz nekog razloga nije bio dobro popraćen na Old Traffordu.

Neke fotografije sa stadiona ukazuju na veliki broj praznih sjedalica, pa je dobar dio navijača Crvenih vragova odlučio preko TV-a pratiti dešavanja sa stadiona.

Naravno, sam rival iz Kazahstana nije dovoljno atraktivan i privlačan za navijače najtrofejnijeg engleskog kluba, ali i nešto slabije igre kluba u posljednje vrijeme, mada to nikada nije bio razlog da navijači ne napune Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Službeno, na stadionu je bilo 50.783 gledatelja, što je opet za 8.000 više od prethodne najslabije posjete na Unitedovoj utakmici u Evropskoj ligi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
The Great Sir Alex Ferguson!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti