22

Komentari (22)

Nikoizniceg
Igra se do fudbalski klub Zrinjski ne zabije ;D
Nikoizniceg
Prazina
Glupane, da si gledao utakmicu šutio bi pokriven ušima. Zrinjski je gazio, stiskao i igrao za sebe; a ovi se povukli, branili i igrali da osvoje bod, ustvari da Zrinji uzmu dva i to za nekog drugog.
MLADOST
Zrinjski realno ništa posebno. Da smo bili kompletni, uzeli bi ovo bez problema. Sudija je jeo govna čitavu utakmicu ko da protiv Reala igramo. Sramotno je produžiti 9 min. a na golu imaš igrača umjesto golmana koji je završio u hitnoj.
Mirko
Pa bola ležali ste 20 minuta u drugom poluvremenu a samo golmanu kojeg ste vi sami povrijedili se pomoć ukazivala 5 minuta + 3 izmjene + ležanje kod svakog kontakta .Pa šta je treba ,nadoknaditi 3 minute.
MLADOST
Mirko, nije problem u dužini produžetka, ali da smo imali golmana na golu. Sa igračem na golu to izgleda smiješno. Ne kažem ja ništa za vas, nije do vas, jedino je i najviše do Beganovića, jer trebao je ostaviti jednu izmjenu za 90. min, upravo zbog ovakvih nepredviđenih situacija. Sve tri rane izmjene su ti pokazatelj da se nije odugovlačilo kao što kažeš, jer da je bila namjera odugovlačenja ostavile bi se izmjene za kraj utakmice. To što kažeš da smo ležali 20 minuta, isto ste i vi ležali 20 minuta, kad je faul, faul je, ne može igrač odmah skočiti kao da ništa nije bilo i nastaviti igrati. Nema nikakvih problema, samo kažem da je neravnopravna borba bila zadnjih 20 min. i sudija nije trebao pustiti tu neravnopravnost toliko dugo, a dodatno nije svirao čist penal, koji bi nama svirao bez ikakvog razmišljanja.
Ludilo_brale
Rutinska pobjeda . HŠKZ !!
Sa1946
Ovo je bukvalno najtužniju poraz u PL otkako postoji. Mladost sa više boljih šansi i realno bliži pobjedi igrali protiv Zrinjskog, sudije i bez golmana. Tuga iskreno.
Prazina
Hahahaha jado jadni, tugu si ti osjetio malo kasnije. A to što ta mladost igra samo da određenim klubovima otme koji bod, to na kraju završi ovako. DAJ PET!!!
MirzaBarucic
Svim silama protiv UZP kurava.
Mirko
Šiiu ga loma Mirza
Prazina
Sila ste......samo u bajkama. Da nije tužno, smijali bi se. Ovako, na sportske vijesti ti svoju fašističku mržnju ovdje iznosiš? Kretenu!
Prazina
Sila ste......samo u bajkama. Da nije tužno, smijali bi se. Ovako, na sportske vijesti ti svoju fašističku mržnju ovdje iznosiš? Kretenu!
bianconero
Pizde iz saveza opet guraju svinjski sudija nesmije da svira cist penal i produzi 9 minuta a realno 5min.Majku vam jebem dajte im odmah prvenstvo da ostali ne zapinju beze
Fareus1921
plemic za tebe je Čombe i Dino Nikola Tesla
1capljinac
Ahahahahahahahha kmečiteeeeeeeee
Šulc
Cuj igraca na go i jos 9 min sudija suprugu ti 9 puta derem ko ti mladost sve ti jebem mrtvo i zivo nece biti prvi sve vam ustasko jebem sarajvo ima a moze i zeljo a vi nikako
paucina
Mirko
Kmeeee kmeeee ,jesmo i opet cemo
Šulc
mamu vam jebem od zrinskog do sudije i na kraju Jebem mater NSBIH naguzove im dajete bodove za titulu a gdje je penal sestru vam svima jebem a i sudiji cuj 9 min
paucina
Si ti onaj hitlerov sulc
bistrik87
ja srece cuj 9 minuta nadoknade, penal cist
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.