Jakovljević nije teže povrijeđen

Defanzivac Zrinjskog

Jakovljević nije teže povrijeđen

S. Mlaćo

Zrinjski je danas slavio vrijednu pobjedu nad Radnikokm iz Bijeljine 2:1, te Željezničaru pobjegao na tri boda četiri kola prije kraja Premijer lige BiH.

Plemići su slavili pogocima Jakovljevića i Bekrića, a nade Zrinjskog da može do tri boda u ovom meču porasle su u 54. minuti kada je Slaviša Radovića grubo startovao na Jakovljevićem i zaradio žuti karton, svoj drugi u ovom meču te morao napustiti teren.

Bio je to žestok start Radovića, a Jakovljević se ostao previjati na terenu i u prvi mah se činilo da se radi o teškoj povredi.

Ipak, za SportSport.ba je potvrđeno da je Jakovljevića povreda nije ozbiljnije prirode, te da će on vjerovatno biti u konkurenciji već za duel protiv Željezničara u petak na Grbavici.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi