Jakovljević: Radnik će biti agresivniji nego u Mostaru

Plemići na teškom gostovanju

Jakovljević: Radnik će biti agresivniji nego u Mostaru

M. Maksimović

Za Slobodana Jakovljevića duel protiv Radnika u narednom kolu bit će poseban.

Na suprotnoj strani naći će se dojučerašnji saigrači i prijatelji, ali i rođeni brat Ivan sa kojim je u kontaktu svakog dana. Zrinjski meč u Bijeljini dočekuje s mnogo samopouzdanja, ide im sve od ruke, na ugodnih su plus osam, a ta razlika u narednim kolima mogla bi biti još i izraženija smatra Jakovljević.

“Imamo povoljan raspored do kraja, poto nam teži rivali poput Širokog, Sarajeva i Željezničara dolaze u Mostariako ni to ne mora ništa da značiti ukoliko ne nastavimo u ovom ritmu. Tabela i raspored dobro izgledaju i vjerujem da imamo dobre šanse zadržati, eventualno i povećati prednost”, smatra Jakovljević.

Jakovljević uprkos ljubavi i poštovanju i prema Radniku i prema blizancu Ivanu priželjkuje pobjedu i u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Novi trener je razdrmao tim, igrači se novom šefu uvijek žele dokazati i rezultati su došli. U posljednje vrijeme Radnik je osvojio približno bodova kao i mi. Vjerujem da će igrati defanzivno i čekati nas, ali i za nijansu agresivnije nego u Mostaru u prvom kolu,” dodao je Jakovljević.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti