Jakupović ponovo u Rudaru: Presudile su ambicije

Želio ga i Olimpik

Jakupović ponovo u Rudaru: Presudile su ambicije

Doskorašnji fudbaler Borca iz Banjaluke Demir Jakupović nije tragao dugo za novim klubom.

Jakupović u ovoj sezoni nije bio u prvom planu Borca i odlučio je da potraži novu sredinu, a klub za koji će igrati u narednom periodu je Rudar Prijedor.

Mladi ofanzivac je s klubom, za koji je u dva navrata već nastupao, potpisao dvogodišnji ugovor i bit će svakako pojačanje u borbi za Premijer ligu BiH.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam opet igrač Rudar Prijedora. Koliko vidim, to zadovoljstvo dijelim sa čelnicima kluba, i nadam se da ćemo zajedno ostvariti ambicije kluba" istakao je Jakupović nakon potpisa, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"U proteklim danima bilo je i drugih ponuda, ali došao sam u Rudar jer sam procijenio da se pravi lijepa sportska priča i uvjeren sam da će ovaj klub za par godina igrati važnu ulogu u Premijer ligi BiH."

Jedan od klubova koji se interesovao za Jakupovićeve usluge je Olimpik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi