Dva imena na Vojvodićevoj listi želja

Olimpik traži pojačanja

Dva imena na Vojvodićevoj listi želja

Ukoliko se prekine sezona u 1. ligi FBiH, novim šampionom će se proglasiti Olimpik.

Sarajlije predvođene Darkom Vojvodićem trenutno se nalaze na liderskoj poziciji sa šest bodova više u odnosu na drugoplasirani TOŠK, a novi naslov bio bi za njih drugi u prvoligaškom društvu (prvi osvojen 2009.)

U Olimpiku se spremaju takav scenarij i već polako razmišljaju o pojačanjima za Premijer ligu BiH, a na listi želja šefa stručnog štaba za sada se nalaze dva imena - Bojan Burazor i Demir Jakupović.

Burazor je prethodnu sezonu proveo igrajući za Rudar Prijedor, a Vojvodić ga poznaje jer mu je trener bio u Borcu, baš kao i Jakupoviću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nastojat ću da ih dovedem", poručio je Vojvodić.

Na kraju dodajmo da su se skoro svi klubovi u 1. ligi FBiH izjasnili za prekid prvenstva.

Top Komentari

Bit ce gusto bit ce 0:2
Svko normalan zeli da se bavi poslom za koji je placen.Jedino kod nas je suprotno od normalnog.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi