Još jedna ucjena za Bayern: Mladi Musiala zatražio nevjerovatnu cifru za prvi ugovor
Foto - EPA

Postavljeni uslovi

Još jedna ucjena za Bayern: Mladi Musiala zatražio nevjerovatnu cifru za prvi ugovor

M. Šljivak

Talentovani fudbaler Bayerna Jamal Musiala (17) zatražio je od Bayerna poprilično visoku cifru za jednog tinejdžera.

Ovaj 17-godišnjak trenutno nema potpisan profesionalni ugovor sa bavarskim velikanom, no njegov agent uveliko pregovara o njemu i već je zatražio poprilično visoku platu.

Musiala od Bayerna traži čak 110.000 eura sedmično. Bayern mu međutim nije spreman platiti toliki novac, pa se suočava sa situacijom da izgubi talentovanog fudbalera.

Rasplet situacije čekaju engleski velikani. Liverpool, Manchester United i Manchester City spremni su da angažuju ovog fudbalera i njima ne predstavlja problem plata koju traži.

Musiala je prošle godine postao najmlađi strijelac u historiji Bayerna. Zabio je gol protiv Schalkea, a interesantno je svakako da nastupa za selekciju Engleske, iako je rođen u Njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je kompletnu omladinsku karijeru proveo u Chelseaju. U Bayernu je od 2019. godine, no kako stvari stoje mogao bi brzo nazad na Ostrvo.

Musiala će 26. februara proslaviti 18. rođendan i nakon toga će mnogo toga biti jasnije, a lako bi se mogao ponoviti slučaj Davida Alabe koji je zbog novca odlučio da napusti klub i po svemu sudeći će pojačati Real Madrid.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Nogu dati balavcu odma! Neka ide u Englesku, pa lagano na posudbu negdje i na kraju posudbe te prodaju nekom Crystal Palace-u, Bournemouth-u..
10 4
Krivaja Zavidovići
Neka, neka! Kako rade tako im se vraća. Otimaju talentovane klince za siću, a kad im onda klinac zacijepi cifru, hvataju se za glavu...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi