9

Komentari (9)

capslockenter
Kako da ne, Maddison će garant otići iz kluba koji se bori za ligu šampiona i koji napreduje munjevitom brzinom, da bi igrao u raspalom Arsenalu...
IMPERATOR
Ne smije se drug pisati tako za Arsenal, ima ovdje par balavaca koji psuju i vrijedjaju ako napises nesto kako jest a njima ne paše. Doveli nekakvog Nunu i neki balonja dođe i napiše pola Evrope se borilo za njegov potpis i čudi se da ga je Arsenal uspio dovesti a lik košta 8 miliona hahahhaha. Arsenal nudi duple plate igračima i oni opet neće da dođu jer im je jasno o kakvim gubitnicima je riječ.
Milos1312
Nidje veze drug, odgovorno tvrdim da nikad niko nije nikog vrijedjao ako je nesto NORMALNO napisao protiv Arsenala. Ja sam navijac Arsenala i pratim svaji njihov post, osim na gazijin komentar svako je reagovao normalno. Svima nam je jasno da je Arsenal veoma los zadnjih 4,5 godina, ali ne da nam se slusati da neko lijeci komplekse nad nama.
green_dragon
IMPERATORU kao prvo ovaj balavac ti dijete moze napravit kad god hoces....kao drugo nisam navijac Arsenala mada su mi uvijek bili dragi kao ekipa isto kao i Leeds,Parma i jos poneka osrednja ekipa za koje ti garant nisi cuo jer ti si klasicni BALAVAC koji navija za Real,Barcelonu,Bayern ili Juventus a na karti nebi znao pokazati gdje se koji klub nalazi....i opet kazem NE RISE puno i drzi se Ronalda.
IMPERATOR
@green_dragon Možeš ti kuji štene napravit, jesil čuo? Nije vas gazija džaba počeo sprdati jer ste najveći luzeri na svijetu a svakom svašta hocete reci. Lahko je na kraju svakog komentara pisati NE RISE ali šta bi ti onda jeo??? Ako ne navijaš za nekoga ne znači da moraš drugog vrijeđati hablečino jedna!
green_dragon
IMPERATORhahahhaha opet ti kazem HABLECINO da ne navijam za Arsenal,i nikog nisam vrijedjao a ti si taj koji nazivas navijace Arsenala luzerima....a sto se tice Gazije njega niko ne dozivljava ozbiljno na ovom portalu jer je ocigledno blago poremecen, jedino ga ti haman gotivis.......cudno
IMPERATOR
Evo Sakati omladinac iz Arsenala potvrđuje luzerski mentalitet igrača iz tog tima. Gazija je i pomahnitao navijajući za Arsenal, dotukla ga klupska politika i prevare od igrača kao što je ovaj Sakati.
capslockenter
Jel moguce da se toliko prepirete oko jednog fudbalskog kluba? Spremni ste psovat jedan drugom, vrijedjat, zbog nekog tamo kluba? Balkan je cudo...
AsmirM
Sta bi sa ovim klubom nikako da se vrate na pravi put .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.