8

Komentari (8)

Red
Tek nakon sto se sve vise javno pise da je Grealish uz Sancha prva meta kluba, ovaj ovo izjavljuje... cudno.
dadopd
Nije budala da ode u propali klub.
ArmiNN
Ja ba kako moze bit tako naivan i potpisat za najtrofejniji engleski klub
Babuka1
Pa nece mu historija trofeje donosit. Trenutno ima realnije sanse da osvoji nesto sa Leicesterom nego sa ManUtdom. Ista stvar je i sa Milanom, veliki, ogroman klub, ali trenutno ih veliki igraci izbjegavaju.
Red
Koji veliki igraci ih izbjegavaju? Nije ista situacija kao sa Milanom,Milan nema prebijene pare bez ulaganja vlasnika. Manchester United je 10 godina u vrhu sa Realom i Barselonom po bogatstvu. Provaljuju se jer ih vode ljudi koji nemaju veze sa fudbalom zadnjih 6 god.
Babuka1
Pa ima Utd para ali nema igraca svjetske klase, realno. Koji igrac je u zadnjih par godina stigo u Utd a da je svjetska klasa? Jer bez takvih igraca nema ni trofeja.
bato2005
Npr.. Ibra, Di Maria, Falkao, Pogba, Sančez, Bruno Fernandes... Samo sto su treneri bili ko karijes.. Samo je jedan Ferguson babuka ?
ArmiNN
Ne moze klub koji od postajanja igra napadacki fudbal,uce se tome..dodje neki Mourinho i igra bunker..dodje Van Gal igra na posjed bez napada.Soslker kad je krenuo s napadalnim fudbalom United je cijepao 4-5:0..i poceo je malo defanzivno i odma kraj..a sada je krenuo opet napdalno CITY,TOTENHAM,CHELSEA su odma pali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.