James Rodriguez je s 12 godina zabijao direktno iz kornera

Oduvijek majstor

James Rodriguez je s 12 godina zabijao direktno iz kornera

E. Škorić

James Rodriguez je, unatoč ranijem ispadanju Kolumbije sa Svjetskog prvenstva, i dalje vodeći strijelac sa šest pogodaka.

Veznjak Monaca je oduševio svijet svojim nastupima u Brazilu, te je vodio Kolumbiju do četvrtfinala gdje je, ipak, Brazil bio bolji. 

Kako god, Rodriguez se proslavio i ubrzo postao najtraženiji igrač svijeta, ali sve su prilike da neće otići iz bogatog fracnsukog kluba. 

Jedna kolumbijska televizijska postaja objavila je video Rordirugezovih igara dok je ovaj imao samo 12 godina. Na videu se vidi pogodak kojeg je postigao direktno iz kornera...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti