Jamesove čarolije: Imao je 12 godina i izluđivao vršnjake

Dominirao od malih nogu

Jamesove čarolije: Imao je 12 godina i izluđivao vršnjake

James Rodriguez je istinska zvijezda rođena na Mundijalu u Brazilu. Prvi strijelac šampionata i čovjek koji je postigao, po mnogima, najljepši gol na cijelom prvenstvu nevjerovatne stvari radio je i kao dječak.

Ako vas je zanimalo kako su na terenu izgledale današnje fudbalske zvijezde kada su bili djeca, ovo je prava prilika da se upoznate sa čarolijama Jamesa Rodrigueza. Na internetu se pojavio video njegovih poteza i golova sa jednog turnira za mlađe kategorije koji je odigran u Kolumbiji i na kojem je izabran za najboljeg igrača. Tada je James imao samo 12 godina i bio je član akademije Tolimensea, a već je uveliko pokazivao u kakvog će igrača izrasti. 

Danas bi Rodrigueza svaki klub poželio za sebe, a on je najbliži odlasku u Real Madrid i to za ogromne novce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.