4

Komentari (4)

Ecosport
Messi zasluženo dobije Zlatnu loptu i ti ga ne staviš u tim godine. Naravno da si magarac.
Benz
Hahaha.. vic godine
Sars33
Da vidimo sad ovu godinu... nece ga biti ni u top 30 bukvalno. Ronaldo dosad ima 14 golova u Premier ligi, 6. najbolji strijelac u PL i plus da nije zabio ono sto je zabio u Ligi prvaka sad bi United vec ispo... realno pokro je Lewu pravo. Da nije France Footbal ne bi Messi ni osvojio, eno Lewa dobio fifinu nagradu za najboljeg... sta ces kD su pravedni za razliku od France Football
bosch
kakvih 14 golova u Premier ligi, šta brstiš ti... Salah sa 16 prvi strijelac i onda 10mjesta prazno... A vi prognozirate tko će bit najbolji za 2022 godinu u prvom mjesecu, genijalno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.