Pijani Carragher pozvao Sancha da se napiju, fudbaler Borussije ga "zaledio" odgovorom

Šou prilikom intervjua

Pijani Carragher pozvao Sancha da se napiju, fudbaler Borussije ga "zaledio" odgovorom

Admin Čaušević

Legendarni engelski defanzivac Jamie Carragher privukao je na sebe pažnju tokom intervjua nakon polufinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i PSG-a kojeg je njemački tim dobio sa minimalnih 1:0.

Nakon što je Borussija pobijedila PSG sa 1:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, Carragher je došao sa Žutog zida da bi uradio intervjue nakon utakmice.

Tom prilikom otkrio je da je pio, tvrdeći da je popio osam čaša piva s namjerom da objasni svoje mucanje prilikom intervjua sa Sanchom koji je bio jedna od najboljih pojedinaca meča.

Na pitanje voditeljice Kate Abdo je li dovoljno trijezan da vodi intervju, Carragher je odgovorio: "To je zapravo dobra poenta jer nisam previše jeo. Pojeo sam cheeseburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel."

"To bi moglo objasniti zašto brbljam riječi! Popio sam oko osam krigli u Žutom zidu, imam novu porodicu, novu porodicu prijatelja."

Oglasi

Carragher je zatim pozvao Sancha da ga intervjuišu on i njegov kolega Peter Schmeichel, što je izazvalo smijeh Thierryja Henryja u studiju.

Englez je zatim dodao: "Upravo sam bio u Žutom zidu, moje prvo iskustvo tamo, znaš to jako dobro. Bio si tamo prije. To je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu, nevjerovatno!"

Bivši defanzivac je čak završio intervju zamolivši Sancha da s njim popiju nekoliko piva ako Borussija podigne trofej Lige prvak, na što je krilni napadač otkrio potpuno hladno odgovorio: "Ja ne pijem."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tokom utakmice nekadašnji as Liverpoola je objavio i dio slavlja nakon što je Niclas Fullkrug zabio jedini gol na meču.

Nije ovo prvi put Carragheru da pravi incident tokom intervjua nakon utakmice pošto je nedavno za kolegicu Abdo kazao da ima ljubavnika.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi