Jan Oblak golman s najboljim učinkom u 21. stoljeću

Objavio Transfermarkt

Jan Oblak golman s najboljim učinkom u 21. stoljeću

Vratar slovenske nogometne reprezentacije i španjolskog prvoligaša Atletico Madrida Jan Oblak ima najbolji učinak u 21. stoljeću objavio je transfermarkt. 

Nogometni portal je objavio popis 30 najboljih golmana u ovom stoljeću koji imaju najveći postotak utakmica bez primljenog gola.

Na vrhu liste je Oblak sa 54 %. Naime, slovenski vratar nije primio pogodak na 137 od 252 utakmice koliko je branio. Na drugom mjestu je 'jedinica' njemačke reprezentacije i Bayerna Manuel Neuer sa 47 %, dok je treća legenda Juventusa Gianluigi Buffon (46 %)

U TOP 10 su i bivši vratar Tottenhama i Chelsea Carlo Cudicini (45 %), Nizozemac Edwin van der Sar (44 %), te Victor Valdes (44 %), Petr Čech (44 %), Dida (43 %), Thibaut Courtois (43 %), Santiago Canizares (41 %)...

Top Komentari

user1582360326
Mora biti kad atletiko igra bunker
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi