Zbog po mnogima najboljeg golmana svijeta Chelsea spreman srušiti svjetski rekord

Oblak na meti Plavaca

Zbog po mnogima najboljeg golmana svijeta Chelsea spreman srušiti svjetski rekord

E. Škorić

U Chelseaju nisu do kraja zadovoljni s mladim Špancem Kepom Arrizabalagom, pa nastoje ovog ljeta kupiti novog golmana.

Frank Lampard je posebno bio ljut sada nakon teškog poraza od Sheffielda i smatra da Kepa ne bi trebao biti prvi golman u novoj sezoni, iako je Chelsea za 25-godišnjaka prije dvije godine platio 80 miliona eura.

Tada je to bio rekordni iznos za golmana, ali Lampard želi da novom kupovinom obori upravo taj rekord. Prema pisanju engleskih medija, Chelsea planira da dovede Jana Oblaka iz Atletico Madrida.

Oblak ima klauzulu od 130 miliona eura i ako je Plavci aktiviraju i na kraju dovedu Slovenca, postat će ubjedljivo najskuplji golman u povijesti nogometa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, vjeruje se da bi Chelsea na krjau mogao dovesti Kepu tako što bi uz nekoliko desetaka miliona eura Atleticu poslao trenutnog golmana Kepu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen_sag
Ipak, vjeruje se da bi Chelsea na krjau mogao dovesti Kepu tako što bi uz nekoliko desetaka miliona eura Atleticu poslao trenutnog golmana Kepu Škoriću šta pokušavaš reći? Čitaš li ti to šta pišeš??? Da li je Kepa sad doveden ili ga žele dovesti ili prodati?
6 0
Penderinos
Kepa+60 M€=Oblak
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi