Janjoš: Cilj Jedinstva je sredina tabele

Siromašan igrački kadar u Bihaću

Janjoš: Cilj Jedinstva je sredina tabele

Jedinstvo će novu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH otvoriti gostujućom utakmicom protiv Bratstva iz Gračanice.

Bihaćki klub će učiniti sve da sutra ostvari pozitivan rezultat, iako trener Mehmed Janjoš zbog povrede neće moći računati na ponajboljeg igrača i kapitena Benjamina Dizdarića. 

"Mi smo došli da igramo i da pokažemo da znamo. Jedinstvo u svom igračkom kadru ima spoj iskustva i mladosti, a moram priznati da nam je igrački kadar u ovom trenutku jako siromašan. Sedam-osam juniora je u timu, ali unatoč tome mi ćemo pokušati ostvariti pozitivan rezultat", kazao je Janjoš za SportSport.ba.

Kada su i pitanju ambicije Jedinstva u narednoj sezoni, Janjoš kaže: "Biće teško, ali mi svi vjerujemo da možemo biti u sredini tabele."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nekadašnji trener Sarajeva je na kraju razgovora istakao da će nova sezone Prve lige Federacije BiH ponuditi mnogo uzbuđenja, kako u borbi za viši rang, tako i u borbi za opstanak. 

"Mislim da će biti zanimljiva godina, jer će ispasti nekoliko klubova, a isto tako će biti gužve i u samom vrhu. Dosta klubova se pojačalo i mislim da će glavnu riječ u ligi voditi GOŠK, Zvijezda, Sloga, Metalleghe i možda Radnički", zaključio je Janjoš. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.