Janjoš: Dobro je što prvu gostujemo

Trener Sarajeva

Janjoš: Dobro je što prvu gostujemo

E. Škorić

Sarajevo će u prvom pretkolu Evropske lige igrati protiv moldavske ekipe Zaria Balti.

Moglo je Sarajevo definitivno i bolje proći u žrijebu, no šta je tu je, vremena je malo i već 29. juna bordo tim čekaju evropska iskušenja.

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš svjestan je da se radi o teškom rivalu, ali smatra da je rano prognozirati i da će biti dosta neizvjesno u 180 minuta.

"Zasigurno se radi o kvalitetnoj ekipi, koja igra čvrsto, ali ćemo se detaljno sa njima upoznati u narendom periodu. Ono što nas očekuje jeste naporan period, gdje se želimo što bolje spremiti i dočekati evropske utakmice. Dobro je što igramo prvu utakmicu u gostima", rekao je Janjoš za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sarajevo će kasnije saznati i potencijalnog rivala u drugom pretkolu, naravno ukoliko prođe moldavsku ekipu o kojoj se ne zna previše, barem ne u bh. javnosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi