Janjoš: Nismo ostvarili ono što smo zacrtali

Trener Jedinstva

Janjoš: Nismo ostvarili ono što smo zacrtali

Jedinstvo će na startu drugog dijela prvenstva u Prvoj ligi FBiH gostovati u Gabeli kod ekipe GOŠK-a. 

Loše vremenske prilike otežale su bihaćkom timu pripreme za drugi dio sezone, što je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i sam trener Mehmed Janjoš. 

"Teška je situacija vladala, uslovi nisu bili zadovoljavajući, ali moramo se nadati najboljem. Radili smo koliko smo bili u mogućnosti, a da li je to bilo dovoljno pokazat će se tek u narednim utakmicama. Iskreno, nismo odradili koliko smo bili zacrtali", kazao je Janjoš, koji je potom dodao:

"Iako je start prvenstva odgođen za narednu sedmicu, nama to ne predstavlja nikakvo olakšanje. Poštujem odluku ljudi iz Saveza, ali ionako će u Gabeli sigurno biti dobar teren i svejedno nam je kada će se utakmica odigrati."

Janjoš je svjestan činjenice da je naredni protivnik GOŠK jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu BiH.

"GOŠK je favorit, svjesni smo toga i imaju odličnog trenera, kojeg izuzetno cijenim. Dok sam ja trener Jedinstvo će davati maksimum u svakoj utakmici i sigurno nećemo otići s bijelom zastavicom, već da pokušamo napraviti nešto. U svakom slučaju, u Gabelu ćemo otputovati s mnogo respekta prema GOŠK-u", riječi su Janjoša na kraju razgovora za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iako je većina stadiona u Prvoj ligi FBiH pod bijelim pokrivačem, situacija Pod borićima je mnogo povoljnija što možete vidjeti i na priloženoj fotografiji. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.