Trener FK Sarajevo pred Radnik

Janjoš: Spremni smo da osvojimo tri važna boda

Samir Mlaćo

U susretu prvog kola Lige za prvaka naše zemlje nogometaši Sarajeva u nedjelju će ugostiti Radnik iz Bijeljine.

 Bordo tim je favorit u ovom susretu, ali svakako da ih ne očekuje  lak posao. 

Na današnjoj press konferenciji u svečanom salonu "Svetozar Vujović" medijima su se obratili šef stručnog štaba FK Sarajevo i prvotimac Saša Balić.

"Što se tiče pauze, pokušali smo da je iskoristimo na najbolji mogući način u našoj standardnoj destinaciji Čitluku. Voljeli bi da smo bili svi kompletni, ali nas sa druge strane strašno raduje da naša ekipa ima pet reprezentativaca i to je nešto čemu trebamo da težimo. Protiv Radnika nas čeka zahtjevna utakmica, Radnik je prošle godine osvojio Kup, a ove godine je ponovo u vrhu tabele. Sjajno su vođeni i znaju igrati na rezultat, pogotovo kada su u gostima. Sarajevo je spremno da osvoji tri nova boda", kazao je Janjoš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Problemi sa igračkim kadrom definitivno muče popularnog Ćalu.

"U rosteru neće biti Ahmetovića, Ivetića i Mihojevića koji imaju tri žuta kartona, te Samira Radovca koji je povrijeđen. Ostali su spremni i mi vjerujemo da će svi odgovoriti zadatku, te da ćemo u nedjelju navečer osvojiti tri važna boda. U dilemama samo kada je u pitanju napad, imamo dvije tri opcije, ali donijet ćemo odluku pred samu utakmicu i nadam se da će onaj koji dobije šansu i opravdati je", dodao je Janjoš. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi