Nakon pobjede Sarajeva

Janjoš: Zadovoljan rezultatom, ali igrom ne

Edmir Škorić

Sarajevo je danas u devetom kolu Premijer lige, na Koševu, savladalo Olimpic s 1:0.

Golom Balića iz druge minute bordo tim je stigao do trijumfa, ali trener Sarajeva Mehmed Janjoš nije pretjerano zadovoljan igrom.

"I u najavi utakmice smo govorili da je Olimpic dobra ekipa, koja je ovdje došla rasterećeno da igra. Postigli smo rano pogodak, dominirali smo u prvom dijelu, a u nastavku je bilo problema. Na kraju, možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali ne i igrom", rekao je trener Sarajeva Mehmed Janjoš.

"Primili smo rani gol i to nas je poremetilo u igri. Sarajevo je na 1:0 imalo još jednu šansu i da su dali, riješili bi utakmicu. Čestitam im na pobjedi. Moja ekipa odigrala je korektno, zadovoljan sam. Da smo dali jedan od dva zicera, možda bi utakmica otišla u drugom toku. Okrećemo se drugim utakmicama", kazao je Dragan Radović, trener Olimpica.

Vidi video!
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi