Janković, ipak, ne dolazi u Željezničar!

Dogovor propao u posljednji trenutak

Janković, ipak, ne dolazi u Željezničar!

Adnan Beganović

Srbijanski ofanzivni fudbaler i prošle sezone jedan od najboljih igrača Veleža, Dejan Janković, ipak, neće pojačati redove sarajevskog Željezničara.

Iza Dejana Jankovića je sjajna sezona, a njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je na njegovu adresu stigla ponuda i iz Željezničara.

Željezničar i Janković su dogovorili transfer, no iznenada je došlo do promjene, odnosno kako Janković kaže za naš portal, Plavi nisu ispoštovali raniji dogovor.

"Nismo se se dogovorili i jako mi je žao. No, šta da radim sada, tako je kako je", za SportSport.ba je istakao Janković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je sve dogovoreno, radovao sam se dolasku u Željezničar. Međutim, kada smo se vidjeli pričali su mi drugu priču u odnosu na naš dogovor koji smo postigli ranije", dodao je srbijanski veznjak, koji na svom stolu ima nekoliko ponuda, pa i iz Premijer lige, no još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.

Podsjetimo, osim za Velež ovaj iskusni veznjak je nastupao za Leotar, Voždovac, Srem i Radnički Obrenovac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti