Januzaj: Bez obzira što me Manchester prodao, znam da imam kvalitet da igram tamo
Januzaj je nekada važio za jednog od najvećih talenata, ali obzirom da ima samo 23 godine nije kasno da to u budućnosti i opravda.

Oglasio se Belgijanac

Januzaj: Bez obzira što me Manchester prodao, znam da imam kvalitet da igram tamo

Belgijsnki fudbaler Adnan Januzaj na ljeto 2017. godine konačno je napustio Manchester United.

Kažemo "konačno" jer je dugo vremena prije toga bio po posudbama dok klub nije 'prelomio' i odlučio da mu pokaže kartu u jednom pravcu.

Danas, nešto više od godinu dana nakon odlaska iz Uniteda, Januzaj je govorio za Sky Sport.

"Nisam dobio pravu priliku jer je Mourinho u to vrijeme htio nešto iskusnije igrače sa imenom iza sebe...Za mene to nije bio problem. Morao sam nastaviti dalje i danas sam sretan u Sociedadu. Uvijek sam znao da imam kvalitet za Manchester United. Znam za šta sam sposoban. Nisu mi dali šansu, ali to nije problem, sretan sam u Španiji i uživam u fudbalu", rekao je Januzaj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, radi se o fudbaleru koji je karijeru počeo u Anderlechtu, a član Manchester Uniteda je postao na ljeto 2013. godine kada je imao samo 18 godina.

U toku ove sezone u dresu Sociedada je odigrao ukušpno četiri meča te je upisao jednu asistenciju. Razlog za ovako mali broj mečeva leži u činjenici da je bio povrijeđen od početka augusta od kraja oktobra.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi