Sad će tek da poludi: Mourinho neće dobiti novac za pojačanja!
United je prethodnih sezona trošio dosta, ali rezultata nije bilo. Mourinho sada nema podršku vodećih ljudi kada su pojačanja u pitanju i teško da će neko kvalitetno ime doći na Old Trafford (Foto: EPA)

Rukovodstvo tima sa Old Trafforda odlučilo

Sad će tek da poludi: Mourinho neće dobiti novac za pojačanja!

M. Šljivak

Manchester United i ove sezone igra izuzetno slabo i tim Josea Mourinha u rijetkim trenucima podsjeti na ekipu koja je godinama dominirala u Engleskoj.

United za sada ne igra ni blizu onog što navijači žele. Menadžer Jose Mourinho tokom ljeta nije dobio željena pojačanja, a na Old Traffordu ih neće biti ni u januauru.

Prema navodima Independenta, rukovodstvo kluba nema namjeru da dovodi pojačanja tokom januara i to će sasvim sigurno dodatni isfrustrirati Mourinha.

Posebni je žestoko kritikovao čelnike kluba jer mu nisu omogućili kvalitetna pojačanja sa kojim bi se mogao boriti za titulu. To je i javno iskazivao i to ga je umalo koštalo posla.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, činjenica da će ostati bez pojačanja i tokom januara, sigurno se neće svidjeti Portugalcu. Očekivao je novac kojim bi doveo fudbalere koji će mu pomoći da krene prema vrhu tabele, ali ga neće dobiti.

United je trenutno na osmom mjestu Premier llige sa 20 osvojenih bodova i za mjestom koje vodi u Ligu prvaka zaostaju sedam bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Posebni za dosadnu bez ofanzivnih napada igru.
10 1
NKZ1922
Special None
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi