Januzaj se već u januaru vraća u United?

Nezadovoljan minutažom u Dortmundu

Januzaj se već u januaru vraća u United?

Britanski mediji donose vijest da bi se Adnan Januzaj već u januaru mogao vratiti na Old Trafford.

Mladi reprezentativac Belgije nije zadovoljan svojom minutažom u Borussiji iz Dortmunda, pa bi se zbog toga želio što prije vratiti u svoj klub.

Januzaj bi u Dortmundu trebao ostati na posudbi do kraja sezone, ali bi se njegov povratak mogao desiti šest mjeseci prije nego što je to bilo planirano.

Mladi fudbaler je od dolaska u Dortmund samo jednom bio starter, a manjak minutaže je potpuno suprotno od onoga što se očekivalo. Zbog nje je Januzaj i stigao u Njemačku, ali stvari nisu krenule po planu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Januzaj je u dresu Borussije upisao samo jednu asistenciju i nikako se nije uspio nametnuti među Milionerima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.