6

Komentari (6)

enko
Nas niko i negleda pa je bolje da se ovo desilo u japanu ili austriji.
Mowzilla
Cudo se NFSBiH nije sjetio minute sutnje dok su repka igra kod kuce. Toliko o tome koliko su ga cijenili...
user1648465989
Mowzilla svaka ti čast
Nizace
Šta se bolan čudiš, kad vidiš kakvi sve novinari rade na ovom portalu! Njima ništa nije ni sveto ni drago! Ni slova o čovjeku koji je 93 uništio Karwdzicevu propagandu u Zenici, koji je organizovao međunarodnu utakmicu u Rugby-ju, koji je to sve odsudio,koji je spasio preko 300 pacijenata na dijalizi u ratu, a koji je je prije mjesec dana na žalost preminuo, a da priču pričaju o Osimu! Nema tu sine ni grama ljudskosti! Žalosno
Adnan tz
Vise postovana na strani nego kod kuce
kurjak
Ovo samo pokazuje da je Ivica Osim bio veliki čovjek,veliki stručnjak i da svijet to ne zaboravlja.Privilegija nas Bosanaca i Hercegovaca što smo imali čovjeka poput gospodina Ivice Osima.Počivaj u miru legendo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.