14

Komentari (14)

axel42
E da je Njemačka bila pametna pa da je posle onog 1 : 2 rezultata prestala igrati kao oni cigani Španci! Lagano su mogli kući i oni samo nek se zahvale švabama što uvjek igraju na pobjedu a ne na rezultat.
zak84
Eh kad bi kostarika Jos zabila pa I da ovi spanski cigani ispadnu ... Bilo bi super....
user1669598125
Koliko ovi rvatići imaju sreće pa to je nemoguće.NE MO GU ĆE!!!
umzm12123
Ja da sam na tvom mjestu nebi ni pratio prvenstvo,jer nemas razloga iskreno
zure28
Lopta izasla van terena prilikom pasa igrača Japana. Var stimanje.
zak84
Var stimanje.... Planinac U planinu.... Lopta I'ma chip U sebi krkane jedan. Cim izadje preko linije sat vibrira kod sudije. Ne Samo U go kad udje nego gdje god iza gola . Zato se ne blamiraj
zure28
Kakvo planiranje. Kakav je Ofsajd sviran hrvatskoj?? Ako je ono ofsajd onda je fudbal postao sranje.
antikomunist
hahaha.. a cirkusa od ovih»demokrata»:)..ako Kostarika dobije dose i Spanci kuci..hahha
antikomunist
hahahah..a ja o tome veceras pisao kako ce»demokrate»( citaj krscani jer sve sto je krscansko predstavlja se kao «demokratsko» a sve sto nije krscansko je «terorizam»)-da « stele» pa da Spanija ide na Maroko a Japan na Hrvatsku i da obje»demokratske zemlje» idu dalje..hahah...koja smiruja, koja jadna stela,..FIFA im vec prijeti da ce ISPITATI sve ukoliko set to desi.. a evo izgleda sam bio u pravu-upravo se desava:)
umzm12123
To komunjaro za CNN si mi,prvi sa dojavama
Mux82
Švabe aufwiedersehen! Hahahhahaha
Mux82
Evo Švabe primiše i drugi komad! Hahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.