Jaranović u Zvijezdi, mnogi napustili Banja Ilidžu

Ofanzivac pojačao Zvijezdu

Jaranović u Zvijezdi, mnogi napustili Banja Ilidžu

Jasmin Jaranović (28) novo je pojačanje Zvijezde za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH. 

Najbolji fudbaler Budućnosti iz prošle sezone nakon poziva Darka Vojvodića odlučio je promijeniti sredinu i pojačati tim iz Gradačca, a svojim dolaskom na Banja Ilidžu će pojačati konkurenciju u veznom redu. 

Iz Zvijezde su za SportSport.ba potvrdili da je brzonogi Jaranović dogovorio saradnju na jednu godinu, a prije njega stigli su Jasmin Moranjkić, Armin Mujčić, Mirza Musić, Dženan Mujagić i Ermin Huseinbašić.

Kada su u pitanju odlasci, Zvijezdu su napustili Matijas Pejić, Salih Hinović, Elvir Čolić, Denis Zvonić, Feđa Dudić, Nedim Mekić, Mirsad Ramić, Miloš Đorđević, Igor Mišan, Vedran Vidović, Samir Isanović, Selmir Brkić, Ivan Lazarević i Eldin Fačić. Na izlaznim vratima su još Srđan Savić i Besim Šerbečić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda u prošloj sezoni nije uspjela izboriti ekspresni povratak u Premijer ligu. Ekipa Darka Vojvodića je imala sve u svojim rukama do posljednjeg kola, ali onda su uz sudijske pogreške, igrački zakazali u posljednjoj utakmici protiv Čapljine i na kraju je prvo mjesto pripalo Metallegheu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije