Jarčevi deklasirali ekipu Brotnja

Tuzlaci sigurni u Mejdanu

Jarčevi deklasirali ekipu Brotnja

E. Dindić

FC Salines iz Tuzle upisao je prvu pobjedu u novoj sezoni Premijer futsal lige BiH, pošto je večeras u okviru 2. kola bio bolji od MNK Brotnjo ‘Premier SK’ rezultatom 11:4.

Vrlo brzo su poveli domaći rezultatom 4:0, te pobjednik ovog susreta je već bio riješen. Strijelci za Jarčeve bili su Mirko Marinković dva puta, Benjamin Avdić dok je Franjo Delić postigao jedan autogol. Uspjeli su gosti prije kraja prvog poluvremena smanjiti na 4:1, upravo golom Delića. 

Drugi dio sa dva nova pogotka otvara Mirko Marinković i povisuje na 6:1, da bih Spahić u 26. minuti povisio na 7:1. a u 32.minuti Vedran Marić smanjuje na 7:2. 

Samo što se krenulo sa centra Maid Ramić postiže gol za 8:2. Do kraja Suton smanjuje na 8:3. Da bi nedugo nakon toga Maid Ramić sa dva gola i Armin Imšić povisili na 11:3, konačnih 11:4 postavlja Ivan Šutalo dva minuta prije kraja. 

FC SALINES – MNK BROTNJO ‘PREMIER SK’ 11:4 (4:1)

Strijelci: Marinković 4, Ma. Ramić 3, Spahić, Delić (AG), Avdić, Imšić (Salines), Delić, Suton, Marić, Šutalo (Brotnjo)

FC Salines: Hodžić, Isanović, Ma. Ramić, Me. Ramić, Marinković, Ćatić, Imšić, Avdić, Muratović, Imširović, Spahić, Š. Ramić, Jusić

MNK Brotnjo ‘Premier SK’: Medić, Delić, Čilić, Suton, Marić, Ivanković, Dujmović, Prusina, Odak, Grgić, Bošnjak, Katičić, Šutalo

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi