Jarni dobio otkaz na drugom kraju svijeta

Bivši trener Sarajeva

Jarni dobio otkaz na drugom kraju svijeta

Nekadašnji trener Sarajeva Robert Jarni nije se proslavio u Indiji.

Proslavljeni hrvatski fudbaler je u augustu 2019. godine otišao na drugi kraj svijeta, tačnije u indijski NorthEast United, a ovoj epizodi u međuvremenu je došao kraj.

Samo dvije pobjede u 15 utakmica, 13 osvojenih bodova i najslabiji napad lige (12 golova) presudili su Jarniju tri kola prije kraja prvenstva, a da je došlo do raskida saradnje objavio je NorthEast United i na svojoj zvaničnoj stranici.

Iz ovog kluba su se Jarniju zahvalili na saradnju i poželjeli mu sreću u nastavku trenerske karijere.

Podsjetimo, kroz dosadašnju trenersku karijeru Jarni je vodio još Sarajevo, Hajduk, Istru, Puskas, Pesci, te juniorsku reprezentaciju Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi