Jasan znak da Abramovicha više nećemo gledati na Stamford Bridgeu

Chelsea na prodaju

Jasan znak da Abramovicha više nećemo gledati na Stamford Bridgeu

A. Čaušević

Gledajući posljednja dešavanja u Chelseaju Roman Abramovich ozbiljno razmišlja o prodaji londonskog kluba. 

Na prvom mjestu je projekat oko rekonstrukcije Stamford Bridgea, zatim glasine o sve većem intersu naftnog magnata Sira Jima Ratcliffea da kupi Plavce, a ne treba zaboraviti ni probleme 52-godišnjekg rusa sa britanskom vlašću koji su ga udaljili od Velike Britanije.

Još jedan znak da Abramovicha više ne bi mogli gledati na Stamford Bridgeu je njegova odluka da ne zakupi svoje mjesto u VIP loži, nešto što je regularno radio od 2011. godine do danas te na to potrošio između 1.1 i 3.5 miliona eura.

Ova vijest je zaintrigirala navijače Chelseaja koji tvrde da Abramovich ima jasnu namjeru da proda engleski klub u čiji je vlasnik duže od 15 godina.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi