Jašarević: Ostali smo čistog obraza

Mladi igrač Travnika poručuje

Jašarević: Ostali smo čistog obraza

Nogometaši Travnika su jučer na domaćem stadionu savladali komšije iz Viteza uprkos već osiguranom opstanku u ligi.

 Odlična utakmica bila je viđena na Piroti gdje su Vitežani tražili bodove za spas. Međutim poraženi su rezultatom 2:0, ali iako poraženi slavili su nakon utakmice zbog poklapanja rezultata iz Ugljevika.

Svoj prvijenac u dresu Vezira postigao je i 19-godišnji lijevi bek Irfan Jašarević. 

"Drago mi je što smo sezonu završili pobjedom. Ova pobjeda je mnogo slađa s obzirom na pritisak koji je bio na nama zbog navodnog namještanja i sigurno je da smo i mi i klub ostali čista obraza. Zadovoljan sam prvijencom u Travniku i nadam se da će sljedeće sezone biti još više golova", izjavio je Jašarević za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Također mi je drago da su moji sugrađani iz Viteza izborili opstanak u ligi", dodao je na kraju razgovora.

Jašarević je u drugom dijelu prvenstva uživao mnogo veće povjerenje trenera na terenu nego što je to bilo u prvom dijelu, pa se očekuje njegov ostanak u travničkom premijerligašu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.