Trener Travnika

Memić: Bilo mi je neobično gostovati na Grbavici

Fudbaleri Travnika su na Grbavici pružili sasvim pristojnu partiju, ali su na kraju ipak poraženi minimalnim rezultatom.

"Primili smo u drugoj minuti gol iz kornera, iako smo čitavu sedmicu vježbali kornere. Znali smo da je Željo jak iz prekida i mislim da je zasluženo slavio danas", rekao je Memić, i dodao:

"Naš cilj je bio da opstanemo u ligi, i taj cilj je ostvaren. Tek sada predstoji pravi posao jer u sljedećoj sezon slijedi prava borba. Nadam se da će se Travnik pojačati jer ja na treninzima imam samo šesnaest igrača. Ako mislimo i dogodine opstati u ligi, trebat će nam pojačanja".

Memić se vratio na Grbavicu, ali u ulozi gostujućeg trenera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je neobično. Dugo sam bio u ovom klubu, ali sam se kao profesionalac pokušao fokusirati na svoj posao. Trudio sam se biti što manje nervozan i opušten, i mislim da sam uspio u tome", rekao je Memić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.