Jašarević: Žao mi je što se Krupa i Željo nisu dogovorili

Ništa od dolaska na Grbavicu?

Jašarević: Žao mi je što se Krupa i Željo nisu dogovorili

Samir Mlaćo

Irfan Jašarević, 21-godišnji član Krupe ovih dana povezuju se sa sarajevskim Željezničarom. 

Čelnici Plavih sa Grbavice i Krupe već su pregovarali oko Jašarevićevih usluga, ali do dogovora bar za sada nije došlo.

Navodno, najveći problem u pregovorima dvije strane predstavlja što Jašarević ima važeći ugovor do ljeta 2019. godine. Ovaj mladi nogometaš odlučio se oglasiti danas putem svog facebook profila.

"Žao mi je što se uprave Željezničara i Krupe nisu uspjele dogovoriti oko mog transfera jer bi to sigurno bio veliki korak u mojoj karijeri, ali i dobar potez Željezničara. Imam puno povjerenje u upravu Krupe i trenutno sam fokusiran da odradim što bolje pripremni period pred novu sezonu", napisao je Jašarević, te tako vjerovatno i otklonio mogućnost da će doći na Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jašarević je u Krupu stigao iz trećeligaša FK Vitez i velika je budućnost bh. nogometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi