Nastavljaju se turbulencije: Jasmin Džidić više nije trener Jedinstva

Traže novog trenera

Nastavljaju se turbulencije: Jasmin Džidić više nije trener Jedinstva

E. Čaušević

NK Jedinstvo ponovo prolazi kroz turbulentan period, a klub iz Bihaća napustio je i trener Jasmin Džidić.

Jedinstvo će se do kraja sezone boriti za opstanak u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine i jasno je da stvari ne funkcionišu baš najbolje u redovima ovog kluba.

Za vikend su Bičćani poraženi na svom terenu od Budućnosti sa 2:1 nakon čega je prvo klub napustio vezni fudbaler Mujo Mujagić koji je nakon toga iznio u javnost prljav veš iz svlačionice Jedinstva.

Već danas klub iz Bihaća je ostao i bez trenera jer je Jasmin Džidić odlučio da napusti klub nakon poraza od Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čelnici Jedinstva nemaju mnogo vremena za izbor novog trenera, a u igri je nekoliko trenerskih imena za preuzimanje klupe kluba iz Bihaća.

Pred Jedinstvom je već za vikend itekako važan meč u borbi za opstanak kada će ovaj tim igrati protiv Simm Baua koji je jedno mjesto ispod kluba iz BIhaća, te je to direktan okršaj u borbi za opstanak.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Dzidic lopov obični, nek vrati pare što je uzeo pare menadžerima nema bjezanja nacemo te i u Vitezu
0 2
enko
Pod hitno stupite sa onim trenerom sto je smjenjen u borcu,miljanovic.sa njimbostajete sigurno dobar trener.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi