Džidić nakon duela na Piroti: Rezultat je realan, pohvale sudiji Sofiću

Bišćani ponovo neporaženi

Džidić nakon duela na Piroti: Rezultat je realan, pohvale sudiji Sofiću

S. Mlaćo

Jedinstvo je stiglo do boda u Travniku (1:1).

Bišćani imaju razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se radilo o direktnom konkurentu u borbi za opstanak.

"Realan rezultat utakmice koja je bila dosta dinamična sa puno trčanja i duel igra. Vježbali smo određene momente igre koje smo u Travniku dobro radili u fazi kada napadamo.

Prvo poluvrijeme sa dva gola i šanse za oba tima. Drugo poluvrijeme je bilo sa više nervoze i prekida igre sa obje strane.

Bilo je dobrih prilika za oba tima koje nisu iskorištene. Moram istaći i fer i korektno suđenje od strane službenih osoba, pogotovo što je sudija Sofić iz Zenice debitirao na ovoj utakmici", kazao je Džidić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo je sada na 14. mjestu sa 15 osvojenih bodova.

U narednom kolu će dočekati drugoplasiranog NK GOŠK.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi