Jasmin Džidić novi trener Travnika

Šiljak napustio klub

Jasmin Džidić novi trener Travnika

E. Čaušević

Travnik je danas objavio da Mirsad Šiljak više nije trener ovog kluba, te da je s njim došlo do sporazumnog raskida saradnje.

Klub s Pirote prošle sezone je ispao iz Prve lige FBiH što je bio veliki udarac, ali su poručili da su ambicije ove ekipe da se ekspresno vrate u ovo takmičenje. Ipak, na Piroti nije sve počelo baš najbolje jer je danas saopšteno da je sporazumno raskinuta saradnja s Mirsadom Šiljkom.

Nakon poraza u prethodnom kolu od Podgrmeča čelnici kluba su odlučili da se zahvale Šiljku, a na njegovo mjesto došao je Jasmin Džidić. Ovaj trener posljednji angažman imao je u Novom Travniku, a još je radio u Čeliku i Vitezu.

Ambicije Travnika su povratak u Prvu ligu FBIH i sigurno je da je pred Džidićem dosta posla. On je već bio dio ekipe Travnika dok je klub s Pirote igrao u najelitnijem rangu bh. fudbala. Debi na klupi Vezira imat će ovog vikenda kada će Travnik igrati lokalni derbi protiv Vlašića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi