Slavlje Viteza i Krajine, Veziri poraženi u Sanskom Mostu

Druga liga Zapad

Slavlje Viteza i Krajine, Veziri poraženi u Sanskom Mostu

S. Mlaćo

Danas su odigrana četiri susreta 4. kola Druge lige Zapad. Vitez je sa sigurnih 3:0 deklasirao Iskru. Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, ali onda potop Bugojanaca. Dva puta je pogodio kapiten Vitežana Admir Zukan, te jednom Samir Adilović.

U jednom od derbija ovog kola Podgrmeč je bio bolji od Travnika sa minimalnih 1:0. Junak domaćih bio je Ammar Paunović koji je mrežu Vezira pogodio u 56. minuti.

Krajina u novoj sezoni nije uvjerljiva, a danas je slavila sa 1:0 protiv Rudara iz Han Bile. Gostima je presudio deset minuta prije kraja Amir Hušić.

Pogodaka nije bilo u duelu prvoplasiranog Bratstva i Brekovice 80 (0:0).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Sutra se igraju preostala tri susreta ovog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti